Meer informatie over Physicum nodig? Ga dan naar de website of neem contact met ons op

Meer informatie over Physicum nodig? Ga dan naar de website of neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over Physicum? Ga dan naar de website of neem contact op met Physicum. U kunt u contact opnemen met Physicum? U kunt contact opnemen met Physicum door te bellen, door een mailtje te sturen, door langs het filiaal te komen of door naar de website te gaan. Zo krijgt u een goede indruk van ons en gelijk antwoord op uw vragen. Wij zullen ons altijd voor de volle 100% inzetten voor u. Zo willen wij ervoor zorgen dat u blessure en pijnloos verder kan gaan met uw dagelijkse bezigheden. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest! Wilt u dit nou ook neemt u dan contact met ons op.

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik had heel erg last van mijn schouder en ik wist niet wat dit was. Ik heb er toen voor gekozen om naar de dokter te gaan en naar het ziekenhuis en die konden niets raars vinden. Maar mijn schouder bleef heel erg pijn doen toen koos ik ervoor om Fysiotherapie te gaan doen. Ik kwam toen al snel uit bij Physicum en ben daar erg blij mee. Ik was er vrij snel van af. Dus ik ben hier heel erg blij mee. Mijn fysiotherapeut was heel erg vriendelijk en had heel erg veel ervaring.

Reacties zijn gesloten.